Extra filiaal mogelijk gemaakt voor goed lopende winkel

Onderneemster heeft sinds enkele jaren een goed lopende winkel een dorpskern in Limburg. Klanten vragen steeds vaker om uitbreiding van het assortiment. Onderneemster heeft hieraan gehoor gegeven en kan in pand van familielid eenvoudig een tweede filiaal openen. Ondanks dat de bestaande winkel goed loopt heeft de huisbankier besloten om, na hier ruim 3 maanden over nagedacht te hebben niet te financieren.

Als onderpand is een ander familielid bereid zijn eigen woning ter beschikking te stellen. Deze is niet belast met een hypotheek. Deze zekerheid en de cijfers, opgesteld door de accountant, zijn voor het NHF voldoende om de gewenste financiering aan te bieden. Een flink deel van de investering kan zij met eigen middelen financieren. Na enkele maanden operationeel te zijn, zijn er nu plannen nieuwe filiaal uit te breiden met een webshop.

Deel dit bericht

NHF
Uncategorized

Fondsvermogen 16 miljoen

Aan het begin van het jaar was het fondsvermogen €11,4 miljoen,  deze maand zal het fondsvermogen €16 miljoen bedragen. Daarmee zal 2022 het jaar worden